NytÅR- Nyd dine gæster og lad os klare maden...

A la carte menu - Aars Hotel


NytÅRS MEnu 2018

Nytårsmenu

Forret
Pocheret torsk med jordskokke creme,
jordskokke chips, kompot, krydder urter,
brød og smør

Hovedret
Bøf af oksefilet fra Himmerland, svampe,
løgtærte petit, salat, pommes Anna og
pommes Rosti hertil rødvins glace


Dessert
Gateau Marcel (lækker chokoladekage
med creme). Hertil hjemmelavet is

Pris pr. person 289,- kr.

Afhentes inden kl 16.00
Forret er anrettet.
Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Der følger udførlig instruktion med.
Maden skal afhentes senest kl. 16.00.

 


NytÅRS Buffet 2018

Serrano skinke med melon
og marinert artiskok
Dampet laks med rejer
Pesto torsk med krebs

Langtids stegt kalveculotte
Ramsløgs marineret kamsteg
Blandet salat med frugt og grønt
Perlebyg salat
Rødvinssauce
Pommes Rissolees

Forskellige oste og kiks
Gateau Marcel med appelsin salat

Brød og smør

Pris pr. person 289,- kr.


Afhentes mellem 17.00 og 18.00
Forretter og desserter, samt salater er anrettet smukt på fade lige til at stille på buffet. Det varme kommer i termokasse. Saucen koges op. Kalveinderlår skæres i tynde skiver, perlehøne deles i 2.



  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Se også :