Aktuelle Tilbud & Events- vi har altid spændende menuer, tilbud og events


JULETAPPAS

    Både som som ud af huset og i restauranten fra fredag d 23-11

  • Confiteret and med rød spidskåls salat
    Serrano, figen, ost
    Varmrøget laks med  honning glaseret rødbede
    Spidskåls salat med appelsin og nødder
    Terrine af gris med kvædekompot
    Skinkesalat
    Julet cheesecake 

    Pris pr person 139,-

    Brød og smør 10,-


julebuffet ud AF Huset

  • Sammensæt selv Deres juleanretning.
    7 retter kr. 189,- Pr. ekstra ret kr. 25,-

     

    Marineret sild m/ karrysalat
    Rejer m/ mayonnaise og citron
    Limemarineret laks m/ krydderdressing
    Pestobagt torsk m/ rejer
    Røget dyrekølle m/ marinerede bær
    Salat m/ grøntsager og dressing

    Lun fiskefilet m/ remoulade og citron
    Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
    Medister mrødkål
    Ribbenssteg m/ rødkål
    Frikadeller m/ rødkål
    Tarteletter m/ høns i asparges

    Osteanretning m/ danske og franske oste
    Chokoladekage m/ bærcoulis
    Ris á la mande m/ kirsebærsauce
    Brød og smør


    Det kolde julemad er anrettet på fade, og det varme er i termokasser.
    De afleverer emballagen dagen efter.


NytÅRS MEnu 2018

    BESTIL I GOD TID

  • Nytårsmenu

    Forret
    Pocheret torsk med jordskokke creme,
    jordskokke chips, kompot, krydder urter,
    brød og smør

    Hovedret
    Bøf af oksefilet fra Himmerland, svampe,
    løgtærte petit, salat, pommes Anna og
    pommes Rosti hertil rødvins glace


    Dessert
    Gateau Marcel (lækker chokoladekage
    med creme). Hertil hjemmelavet is

    Pris pr. person 289,- kr.

    Afhentes inden kl 16.00
    Forret er anrettet.
    Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Der følger udførlig instruktion med.
    Maden skal afhentes senest kl. 16.00.

    NytÅRS Buffet 2018

    Serrano skinke med melon
    og marinert artiskok
    Dampet laks med rejer
    Pesto torsk med krebs

    Langtids stegt kalveculotte
    Ramsløgs marineret kamsteg
    Blandet salat med frugt og grønt
    Perlebyg salat
    Rødvinssauce
    Pommes Rissolees

    Forskellige oste og kiks
    Gateau Marcel med appelsin salat

    Brød og smør

    Pris pr. person 289,- kr.


    Afhentes mellem 17.00 og 18.00
    Forretter og desserter, samt salater er anrettet smukt på fade lige til at stille på buffet. Det varme kommer i termokasse. Saucen koges op. Kalveinderlår skæres i tynde skiver, perlehøne deles i 2.


    -




Gilleleje FROKOST

  • Vi har lavet et helt nyt frokostkort og indgået et nyt samarbejde med Eva Flint Larsen fra Gilleleje Frokost.

    Hun håber, at mange af hendes tidligere stamkunder vil komme på Aars Hotel fremover.
    Vi har ovetaget hendes menukort til frokost, og samtidig vil Eva være tilstede i restauranten. Priserne fra Gilleleje fortsætter vi også med. Vi serverer frokst fra kl. 11.30-15.00

    Det er kun frokostdelen som forandrer sig på Aars Hotel. Menukortet om aftenen fortsætter som normalt.


 







Send en forespørgsel




Reservation pr. telefon

+45 98 62 16 00
Mandag til lørdag -
kl. 07.00 til 20.00

  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Nyhedsbrev

* indicates required