Aktuelle Tilbud & Events- vi har altid spændende menuer, tilbud og events

NytÅRsMENUER


Nytårsmenu 2016

  • Forretten er anrettet. Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det. Kage er anrettet, husk is i fryseren. Der følger udførlig instruktion med.
    Maden skal afhentes senest kl. 16.00.

    Forret
    Røget torsk og kæmpe rejer med granatæble vinaigrette, nødder og citron creme
    hertil brød og smør

    Hovedret
    Oksemørbrad med grønt, kartoffel gratin og timian sauce

    Dessert
    Limefromage på sprød bund med pistacie nødder og is hertil passion coulis

    Pris pr person 299,-

    BESTIL PÅ 98 62 16 00


  • Nytårsbuffet 2016

    Forretter og desserter, samt salater er anrettet smukt på fade lige til at stille på buffet. Det varme kommer i termokasse. Saucen koges op. Kalveinderlår skæres i tynde skiver, perlehøne deles i 2.
    Afhentes mellem 17.00 og 17.30
    Min 12 personer.

  • Røget torsk og kæmpe rejer med nødder, granatæblevinaigrette og citron creme
    hertil brød og smør

    Langtids stegt kalveinderlår
    Perlehønebryst med bacon og abrikos
    Grønsalat
    Melon salat
    Pebersauce
    Pommes Rissolles

    Forskellige oste og kiks
    Limefromage på sprød bund med pistacie nødder hertil passion coulis

    Pris pr person 299,-

    BESTIL PÅ 98 62 16 00


  • julebuffet ud AF Huset
    Sammensæt selv Deres juleanretning.
    7 retter kr. 179,- Pr. ekstra ret kr. 25,-

    Marineret sild m/ karrysalat
    Rejer m/ mayonnaise og citron
    Limemarineret laks m/ krydderdressing
    Pestobagt torsk m/ rejer
    Røget dyrekølle m/ marinerede bær
    Salat m/ grøntsager og dressing


    Lun fiskefilet m/ remoulade og citron
    Glaseret skinke m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep
    Medister m/ stuvet hvidkål, sukker og kanel
    Ribbenssteg m/ rødkål
    Frikadeller m/ rødkål
    Tarteletter m/ høns i asparges
    Oksefilet m/ pommes risolles

    Osteanretning m/ danske og franske oste
    Chokoladekage m/ bærcoulis
    Ris á la mande m/ kirsebærsauce
    Brød og smør


    Det kolde julemad er anrettet på fade, og det varme er i termokasser.
    De afleverer emballagen dagen efter.

    - HUSK BESTIL I GOD TID

 


 







Send en forespørgsel




Reservation pr. telefon

+45 98 62 16 00
Mandag til lørdag -
kl. 07.00 til 20.00

  • BORDRESERVARTION
  • Mandag til lørdag
    kl. 11.30 til 20.00
  • Reservation pr. telefon

    +45 98 62 16 00

    Reservation pr. mail

    aars@aarshotel.dk

  • ÅBNINGSTIDER
  • Frokost
    11.30 til 14.00
  • Aften menuer
    kl. 17.00
    Køkkenet lukker kl. 21.00

Nyhedsbrev

* indicates required